Інгрідієнти:

2 склянки несолоного арахісу

1/4 - 3/4 ч. л. кошерної солі

1-2 ч. л. меду

1-3 ч. л. рослинного масла, якщо необхідно

Приготування:

1. Додаємо 1/3 чашки смаженого арахісу в миску кухонного комбайна.

2. Додаємо смажений арахіс в кухонний комбайн. Обробляємо 1 хвилину, потім очищаємо бічні частини чаші гумовим шпателем.

3. Обробляємо ще 2 - 3 хвилини, поки арахісове масло не стане блискучим і гладким.

4. Додаємо бажану кількість солі і меду, потім обробляємо до однорідності.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт фрітати з часником і грибами.