Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгрідієнти:

2 ст. л. соняшникової олії
1 цибулина
2 зубчики часнику
1 маленький червоний чилі
1 червоний перець, нарізаний короткими смужками
6 цибулин, порізаних по-діагоналі
1 ч. л. земляний коріандр
1 середній каштан з горіхами, очищений
2 помідори черрі
400 мл кокосового молока
½ лимона, тільки сік
сіль і мелений чорний перець
коріандр

Приготування:

1. Нагріваємо масло в каструлі з важким дном, додаємо цибулю, часник, чилі, червоний перець і зелену цибулю і обережно варимо близько 5 хвилин до м'якості.

2. Додаємо мелений коріандр і готуємо протягом хвилини, потім додаємо горіхи, стебла коріандру і помідори. Приготуємо це ще 5 хвилин.

3. Додаємо кокосове молоко і тушкуємо, частково накриваючи, протягом 15 хвилин або поки сквош не стане м'яким.

4. Додаємо лимонний сік, приправляємо сіллю і свіжозамороженим чорним перцем за смаком і посипаємо листям коріандру. Подаємо з білим або коричневим рисом басматі.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт запеченої картоплі з беконом