Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгрідієнти:

масло
140 г кольорової капусти 
1 яєчний білок
50 г мигдалю
40 м  гречаного борошна
½ ч. л. морської солі
½ ч. л. чорного перцю
¼ ч. л.  соди
1 середня кулька моцарелла
2 жмені свіжих помідорів
пластівці чилі (за бажанням)
маленький свіжий базилік

Приготування:

Популярні новини зараз

Субсидії, пенсії та зарплати: що обов'язково потрібно знати українцям до 2020 року

Тимошенко оновила образ після перепалки з Зеленським: такою її не бачили давно

Українцям автоматично закриють виплати пенсій, всього за кілька хвилин: деталі нововведення

Євробляхери отримали останній шанс перед Новим роком: відтермінування штрафів, вік авто та багато іншого

Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 170 градусів. Застеляємо деко з випічкою пергаментом і злегка змащуємо маслом.

2. Ріжемо цвітну капусту на шматочки розміром з рис, використовуючи ручну тертку або кухонний комбайн.

3. Поміщаємо всі інгредієнти для основи піци в миску і добре перемішуємо ложкою або додаємо до кухонного комбайну і змішуємо, щоб сформувати липке тісто.

4. Використовуючи задню частину ложки, викладаємо тісто на жирний пергамент на підносі, сформувавши його в коло шириною 30 см

5. Випікаємо в духовці близько п'яти хвилин, потім перевертаємо його і ставимо в духовку ще на дві хвилини.

6. Натираємо кульку моцарелли на дрібні шматочки і распологаем над підставою піци.

7. Нарізаємо помідори на шматочки 1 див. При необхідності додаємо пластівці чилі.

8. Випікаємо піцу протягом 10-15 хвилин до тих пір, поки моцарелла не розтане.

9. Посипаємо базилік поверх піци перед тим, як подавати.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт шоколадних ірисок з фісташками.