Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 4

Інгрідієнти:

2 ванільних стручка
500 мл вершків
70 г цукру
3 яєчних жовтка

Приготування:

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

1. Розрізаємо ванільні стручки вздовж і виймаємо насіння. Додаємо стручки у вершки і доводимо до кипіння, потім додаємо цукор і перемішуємо, поки цукор не розчиниться.

2. Між тим, збиваємо яєчні жовтки у великій мисці, потім повільно збиваємо їх у гарячій суміші крему.

3. Виливаємо суміш через тонке сито в іншу миску і збиваємо в насінні ванілі. Ставимо суміш в морозильну камеру і заморожуємо протягом 2-3 годин або до готовності.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт домашніх льодяники з лимонним щербетом.