Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: не потрібно
Порції: 2

Інгрідієнти:

2 манго
250-300 мл холодного молока
½-1 ч. л. меду або за смаком, в залежності від розміру і солодощі манго
кубики льоду

Приготування:

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

1. Розрізаємо манго навпіл.

2. Обрізаємо кістку, щоб зняти якомога більше м'якоті, залишивши сік.

3. Видаляємо шкірку. Повторюємо це з іншим манго. Збиваємо м'якоть в кухонному комбайні або блендері.

4. Додаємо молоко і мед і збиваємо до тих пір, поки він не стане густою гладкою масою. Охолоджуємо до готовності до вживання. Додаємо кубики льоду і подаємо прямо з холодильника.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт пряних тушкованих овочів.