Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгрідієнти:

1 шматок вершкового масла
3-4 середніх цибулі-порею, грубо нарізані
1 невелика щепоткка чебрецю
1 кукурудза
картопля
2 копчених філе пікші
молоко
2-3 свіжих лаврових листа
свіжа петрушка, грубо нарізана

Приготування:

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

1. У глибокій каструлі нагріваємо олію до розплавлення, додаємо цибулю-порей з чебрецем і накриваємо гуртком з жиронепроникного папером. Накриваємо кришкою, щоб пар не вислизнув, і обережно варимо близько десяти хвилин. Запускаємо гострий ніж з боків кукурудзи, щоб видалити ядра і додати їх у горщик з картоплею, який додасть трохи тіла до юшки. Знімаємо жиро непроникний папір і кришку і продовжуємо готувати ще десять хвилин.

2. Між тим, поміщаємо копчене філе пікші в іншу дрібну каструлю і виливаємо молоко, достатньо, щоб просто прикрити рибу. Додаємо лавровий лист і посипаємо перчиками. Доводимо до ніжного кипіння і варимо рибу протягом восьми хвилин або близько того, намагаючись не пересмажити її.

3. Піднімаємо кришку каструлі, і наливаємо молоко та рибу. Доводимо до кипіння. Посипаємо подрібненою петрушкою перш ніж подавати.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт пряних тушкованих овочів.