Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 2-4

Інгрідієнти:

250 мл подвійних вершків
4 ст. л. лікеру лимончелло 

200 г білого шоколаду
500 г змішаних ягід 

Приготування:

1. Кладемо вершки і дві столові ложки лимончелло в каструлю і нагріваємо до тих пір, поки він не досягне кипіння.

2. Прибираємо каструлю з вогню і додаємо білий шоколад.

3. Виймаємо ягоди з морозилки і розкладаємо їх в тарілці. Посипаємо рештою двома столовими ложками лімончелло і залишаємо на п'ять хвилин.

4. Використовуючи гумовий шпатель, обережно перемішуємо суміш шоколадного крему поки він не стане гладким, потім виливаємо його на ягоди і негайно подаємо.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт яблук в карамелі.