Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 5 хвилин
Порції: 1-2

Інгрідієнти:

1 велике яйце
3 ст. л. дрібно натертого пармезану
¼ ч. л. паприки
1 ч. л. діжонської гірчиці
½ ч. л. Вустерширського соусу
3 ст. л. жирного молока
2 скибочки білого хліба 
1 ст. л. несолоного масла
½ ч. л. оливкової олії

Приготування:

Популярні новини зараз

Зірку "Гри престолів" Емілію Кларк примушували роздягнутися: "Я сказала: Іди на ***"

Осадча і Горбунов показали справжнж кохання на "Танці з зірками": ідеальні стосунки навіть в прямому ефірі

Пугачова гучно зганьбилася на очах у мільйонів: "Народ за дурнів тримає...", відео

Спливли нечувані деталі загибелі заробітчан у Польщі: перекрите повітря та приміщення з азотом

Показати ще

1. Збиваємо яйце, пармезан, паприку, гірчицю, соус Вустерширу і молоко разом в неглибокому блюді, в яке увійдуть шматочки хліба.

2. Тримаємо в хліб у цій суміші приблизно 2 хвилини з кожного боку, натискаючи на неї всі час від часу. 

3. Коли хліб замочується, нагріваємо олію в сковороді на середньому вогні. Як тільки масло почне пузиритися, обсмажуємо хліб приблизно на 2 хвилини з кожного боку.

4. Видаляємо хліб з сковороди і посипаємо нарізаною петрушкою і тонко нарізаною цибулею.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт апельсинового пирога.