Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 2-4

Інгрідієнти:

1 ст. л. оливкової олії
15 г масла
1 коричнева цибулина

1 зубчик часнику, очищений і подрібнений
225 г грибів, витерті і нарізані
150 мл сухого білого вина
150 мл вершків
1 ст. л. свіжозрізаної петрушки
сіль і мелений чорний перець

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Приготування:

1. Нагріваємо олію в сковороді і додаємо цибулю. Готуємо цибулю до тих пір, поки вона не буде пом'якшено, але не пофарбованою.

2. Додаємо часник і гриби і варимо 3-4 хвилини, поки гриби не стануть м'якими.

3. Додаємо вино і зменшуємо обсяг рідини наполовину.

4. Перемішуємо в вершках і петрушці. Приправляємо за смаком і подаємо.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт баклажанів в йогурті.