Не обов'язково закінчувати курси з кулінарії, щоб порадувати себе і близьких смачним сніданком. Ми допоможемо вам приготувати все швидко і так, що пальчики оближеш. Насолоджуйтесь кожним ранком з цими неймовірними рецептами.

Сендвіч з журавлиною і сиром

Інгредієнти:

  • Хліб (для сендвічів) - 4 скибочки
  • Сир (чеддер тертий) - ½ чашки
  • Журавлина (свіжа нарізана) - ¼ чашки
  • Гірчиця (діжонська) - за смаком
  • Масло (вершкове) - за смаком

Спосіб приготування:

  1. У невеликій мисці змішайте тертий чеддер і журавлину.
  2. Намажте скибочки хліба маслом, додайте зверху тонкий шар гірчиці і суміш сиру з журавлиною. Накрийте другою скибочкою хліба.
  3. Нагрійте суху сковороду. Підсмажте сендвічі по 4 хвилини з кожного боку до утворення золотистої скоринки. Обов'язково дочекайтеся, щоб розплавився сир.

Паніні з індичкою і сиром

Склад:

  • Хліб ( чіабатта) - 2 скибочки
  • Індичка - 4 скибочки
  • Сир - 1 скибочка
  • Болгарський перець (червоний) - 3 скибочки
  • Шпинат (свіжий) - ¼ чашки
  • Масло (оливкова) - 1 ст. л.
  • Майонез - 1 ч. л.

Спосіб приготування:

  1. Наріжте болгарський перець смужками і підсмажте на сковороді.
  2. Змастіть один скибочку хліба майонезом. Зверху викладіть шарами всі інші інгредієнти (крім масла) і накрийте другою скибочкою хліба.
  3. Змастіть оливковою олією зовнішні сторони паніні.
  4. Нагрійте гриль або сковороду і підсушіть сендвіч на середньому вогні по 2-3 хвилини з кожного боку.

Багет з грибами, сиром і смаженою червоним перцем

Склад:

  • Хліб (багет) - 1 шт.
  • Гриби (свіжі нарізані) - 2 чашки
  • Цибуля (нарізаний червоний) - 1 чашка
  • Шпинат (свіжий) - 1 чашка
  • Болгарський перець (червоний) - 200 г
  • Сир (твердий тертий) - 1 чашка
  • Сир (моцарела терта) - ¾ чашки
  • Соус (італійський томатний) - 6 ст. л

Спосіб приготування:

  1. Нагрійте гриль або сковороду.
  2. Болгарський перець наріжте смужками і злегка підсмажте.
    Змішайте в невеликій мисці нарізаний червоний лук ¼ частиною томатного соусу. Прикрийте отриману суміш папером для випічки і підігрійте її в мікрохвильовій печі протягом 2 хвилин. Вибирайте середню потужність або орієнтуйтеся на цибулю - вона повинна стати хрусткою.
  3. Додайте до цибулі гриби, підсмажений болгарський перець і терту моцарелу. Добре все перемішайте.
  4. Розріжте багет навпіл. Змастіть обидві частини багета томатним соусом. На половину багета, яка буде підставою, покладіть тертий твердий сир, шпинат і суміш з цибулі, грибів, перцю і моцарелли.
  5. Підсмажте кожну половину багета. Дочекайтеся, щоб розплавився сир.
  6. Зберіть багет і розріжте його на шість частин.

Нагадаємо, рецепт булочок з кленовим сиропом і горіхами.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв смачний рецепт картопляного салату.

Також портал "Знай.uа" повідомляв цікавий рецепт баклажанів в йогурті.