Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгрідієнти:

1 ст. л. масла
50 г попкорну
100 г міні-зефіру
30 г несолоного масла
50 г білого шоколаду, тертого
¾ ч. л. мелених кавових зерен

Приготування:

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

1. Ретельно нагріваємо масло в каструлі важкої ваги і додаємо попкорн. Накриваємо кришкою і даємо приготуватися на повільному вогні. Приблизно через п'ять хвилин ви почуєте, як починає вибухати кукурудза. Як тільки кукурудза закінчить спливати, зменшуємо вогонь.

2. Поки готується попкорн, нагріваємо зефіри в каструлі з маслом, щоб розтопити два разом, періодично помішуючи. Вимикаємо вогонь при розплавлюванні.

3. Як тільки попкорн закінчить спливати, виливаємо суміш зефіру в каструлю попкорну і додаємо тертий білий шоколад. Посипаємо мелену каву і перемішуємо все разом. Відкладаємо протягом приблизно п'яти хвилин.

4. Беремо велику столову ложку суміші. Мочимо свої руки, потім звертаємо попкорн в круглу кулю. Викладаємо на аркуші для випічки, щоб повністю охолонути.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт ніжного ягідного желе на основі йогурту.