Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 18 яєць

Інгредієнти:

12 великих яєць
4 ст. л. майонезу
1-2 ч. л. англійської гірчиці
1 ч. л. морських сольових пластівців
¼ паприки
кілька крапель Tabasco
2 ст. л. оливкової олії
2-3 ст. л. води з свіжозвареного чайника
2 ч. л. дрібно нарізаного лука

Приготування:

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

1. Доводимнемного води до кипіння у великій каструлі і, як тільки вона кипить, додаємо яйця, одне за іншим, в каструлю і повертаємо до кипіння. Кип'ятимо протягом 1 хвилини, потім вимикаємо вогонь і залишаємо яйця в каструлі протягом 12 хвилин.

2. Поки ви чекаєте, коли яйця готуються, наповнюємо велику миску дуже холодною водою і кидаємо купку кубиків льоду, якщо у вас є. Як тільки яйця проведуть свої 12 хвилин, виливаємо їх у холодну воду і залишаємо на 15 хвилин.

3. Нарізаємо яйця вздовж і обережно виймаємо жовток з кожної половини і кладемо в миску.

4. Додаємо майонез, чайну ложку англійської гірчиці, сіль і паприку до яєчним жовтків і кілька крапель Табаско зверху. Розмішуємо з допомогою виделки, потім збиваємо блендером.

5. Поміщаємо суміш в мішок для кондитра зі зіркоподібною насадкою. Потім наносимо суміш яйця.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт кокосового рису.