Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 2

Інгредієнти:

100 г зелених бобів
2 яйця 
400 г квасолі у воді
100 г помідорів чері
4 цибулини
160 г стейк з тунця
Для заправки:
1 ст. л. оливкової олії
1 ч. л. червоного винного оцту
1 ч. л. діжонської гірчиці
мелений чорний перець

Приготування:

1. Готуємо зелені боби в каструлі з киплячою водою протягом 4 хвилин. Занурюємо їх у миску з дуже холодною водою.

2. Готуємо яйця в каструлі з киплячою водою протягом 8 хвилин. Зливаємо в ситі під холодною проточною водою до холоду. Очищаємо і нарізаємо яйця на чверті.

3. Для заправки збиваємо масло, оцет і гірчицю у великій мисці. Приправляємо чорним перцем.

4. Додаємо зелені боби, помідори черрі і зелений лук до соусу і змішуємо. Збиваємо тунця зверху і додаємо яйця круто. Приправляємо чорним перцем.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт часникового хліба.