Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 4

Інгредієнти:

3 ст. л. натурального йогурту
1 ч. л. каррі-порошку
1 ч. л. порошку чілі
2 ч. л. лайма або лимонного соку
2 ч. л. коріандру
1 свіжий червоний чилі, дрібно нарізаний (за бажанням)
4 х 150 г курячі грудки
Для подачі:
зелений салат
піта

Приготування:

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

1. Змішуємо йогурт, порошок чилі, сік лайма, коріандр і червоний чилі.

2. Маринуємо курку в суміші протягом 5 хвилин.

3. Розігріваємо гриль або сковороду.

4. Курку нарізаємо на шашлик і смажимо на барбекю.

5. Подаємо з салатом і пітою.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт ароматної свинини з баклажанми.