Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 4-6

Інгредієнти:

350 г темного шоколаду, мінімум 70% какао
250 г несолоного масла
4 яйця
175 г цукру
250 г малини

Для соусу:
200 г малини
1 ванільний піддон
2 ст. л. бренді
1 ст. л. цукрової пудри

Приготування:

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.

2. Розтоплюємо шоколад і масло разом в жаростійкої чаші, встановленої над каструлькою киплячої води, стежачи за тим, щоб дно чаші не стосувалося води.

3. Збиваємо яйця, жовтки і цукор разом у великій мисці протягом 5-10 хвилин або до тих пір, поки він не подвоїться. Додаємо шоколадну суміш.

4. Кладемо малину у форму. Наливаємо шоколадну суміш і запікаємо протягом 15-20 хвилин.

5. Щоб зробити соус, кладемо всі інгредієнти в каструлю з важким дном і залишаємо на повільному вогні. Кладемо пом'якшену малину на сито і проштовхуємо через нього в миску, використовуючи спинку ложки.

6. Наливаємо соус на гарячий пудинг і подаємо з малиновим морозивом.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт бургерів з нутом і кукурудзою.