Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 8

Інгредієнти:

1 упаковка готового листкового тіста
соус песто

5 стиглих томатів

сливи, тонко нарізані
морська сіль і мелений чорний перець
1 салат
4 ст. л. оливкової олії
2 ч. л. лимонного соку

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 180 градусів.

2. Поміщаємо листкове тісто на деко для випічки. Наколюємо все з допомогою виделки, залишаючи кордон 2 см по краю.

3. Розносимо песто над підставою тіста, намагаючись не закривати кордон. Потім кладемо помідори зверху песто. Припраляем щедро морською сіллю і свежесмолотым чорним перцем.

4. Випікаємо в духовці протягом 15-20 хвилин або поки консистенція не стане хрусткою і золотий, а помідори м'якими.

5. Змащуємо салат з двома столовими оливковою олією і лимонним соком, приправляємо щедро сіллю і свіжомеленим чорним перцем і добре перемішуємо.

6. Щоб подавати, нарізаємо пиріг на шматочки. Поміщаємо салат в центр кожної порції.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт пікантного попкорну з каррі і лаймом.