Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 4

Інгредієнти:

500 г дрібної зеленої квасолі

1 ст. л. діжонської гірчиці
1 ст. л. білого винного оцту
7 ст. л. оливкової олії
1 цибулина
сіль і мелений чорний перець

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Приготування:

1. Доводимо каструлю солоної води (тобто 1 чайну ложку на 600 мл) до кипіння. Додаємо боби і швидко кип'ятимо протягом 4-4½ хвилин.

2. Між тим, збиваємо разом гірчицю і оцет, а потім поступово збиваємо в оливковій олії. Приправляємо до смаку сіллю і перцем.

3. Зливаємо боби і повертаємо їх на сковорідку. Змішуємо з цибулею і гірчичним соусом. Накладаємо в сервірувальну тарілку і подаємо.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт пирога з томатами і базиліком.