Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: не потрібно
Порції: 6

Інгредієнти:

200 г печива
75 г масла або вегетаріанського маргарину
1 лимон
200 мл лікеру лимончелло
3 ст. л. агар-агар
400 г тофу
1 ст.л. веганского вершкового сиру
400 г кокосового крему
кілька крапель ванільного концентрату
115 г цукру
свіжі ягоди або ягідний соус, для подачі

Приготування:

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

1. У мисці змішуємо подрібнене печиво з маслом або маргарином. Пресуємо суміш в основу круглої форми для випічки 20 см.

2. У сковороду, встановленої на дуже низькій температурі, додаємо лимонний сік, лимончелло, бризки води і агар-агар. Перемішуємо до тих пір, поки агар-агар не розчиниться.

3. У кухонному комбайні об'єднуємо тофу, вершковий сир, кокосовий крем, сплеск ванільної есенції, цукор і лимонну цедру. Збиваємо до однорідності.

4. Наливаємо суміш тофу на підставу бісквіта і розгладжуємо поверхню. Охолоджуємо в холодильнику протягом години. Подаємо зі свіжими ягодами або ягідним соусом.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт варення з перцю чилі.