Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 4

Інгредієнти:

сливи
гранульований цукор
кілька цільних гвоздик
1 паличка кориці
1 свіжий лавровий лист
ванільне морозиво хорошої якості

Приготування:

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

1. Поміщаємо всі сливи у велику дрібну каструлю на середньому вогні і посипаємо обома типами цукру, додаючи більше або менше в залежності від солодощі плода і вашого смаку.

2. Додаємо достатню кількість води, щоб покрити фрукти на півдорозі, потім опускаємо гвоздику, паличку кориці і лавровий лист в каструлю. Доводимо до кипіння, потім накриваємо каструлю кришкою і зменшуємо тепло. Варимо протягом 6-7 хвилин.

3. Подаємо з дуже холодним морозивом в мисках.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт горохового супу з беконом.