Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 4-6

Інгредієнти:

90 мл оливкової олії
900 г червоного і жовтого перцю, нарізані смужками
3 зубчики часнику
2 ст. л. білого винного оцту
12 яєць
сіль і мелений чорний перець

Приготування:

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

1. Нагріваємо 5 столових ложок олії в сковороді на 25 см і обсмажуємо перець, час від часу помішуючи, поки краї смуг не будуть карамелизированы, це займе близько 10 хвилин.

2. Додаємо часник і обережно обсмажуємо, поки він не буде приготований, але не згорить. Додаємо оцет і варимо до повного випаровування. Знімаємо з вогню і відкладаємо в сторону, залишивши перець в сковороду.

3. Збиваємо яйця в мисці і приправляємо сіллю і перцем.

4. Повертаємо сковороду на вогонь, додаємо масло і виливаємо суміш яєць. Варимо, трохи помішуючи шпателем, поки на нижній стороні не з'явиться кірка, це займе близько п'яти хвилин.

5. Накриваємо каструлю великий пластиною або кришкою великій каструлі і швидко перевертаємо її догори дном. Готуємо ще 5 хвилин, поки інша сторона не обсмажиться. Розрізаємо на шматочки і подаємо.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт кукурудзяного торта з ванільним кремом.