Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 1

Інгредієнти:

1 ч. л. ріпакової олії
1 маленький лук
1 зубчик часнику
30 г червоної сочевиці
200 г помідорів
100 мл озону
копчена паприка (опціонально)
мелений чорний перець, за смаком

Приготування:

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

1. Нагріваємо масло в маленькій каструлі на середньому вогні. Додаємо цибулю і часник і варимо 2-3 хвилини.

2. Додаємо залишилися інгредієнти, в тому числі чорний перець за смаком, і доводимо до кипіння. Зменшуємо вогонь і тушкуємо протягом 20 хвилин.

3. Подаємо негайно або залишаємо для охолодження і зберігання в холодильнику або морозильній камері для обідів.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт різотто з грибами.