Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 1

Інгредієнти:

100 г яловичини, нарізані смужками
1 ч. л. кунжутного масла
1 зубчик часнику, дрібно нарізаний
½ червоних чилі
80 г броколі
40 г кукурудзи
150 мл яловичини
30 г яєчної локшини
2 ч. л. соєвого соусу
1 зелений лук, тонко нарізаний

Приготування:

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

1. Змішуємо яловичину, масло, часник, імбир і чілі разом і залишаємо маринуватися в неглибокому блюді протягом 15 хвилин.

2. Нагріваємо казанок з опуклим днищем або сковорідку, додаємо яловичину і смажимо 3-4 хвилини.

3. Додаємо брокколі, кукурудзу і бульйон і готуємо протягом 5 хвилин, додавши при необхідності трохи більше бульйону.

4. Поміщаємо локшину в каструлю з водою, доводимо до кипіння і потім зменшуємо вогонь. Готуємо протягом 3 хвилин або до тих пір, поки він не буде готовий.

5. Додаємо локшину до яловичині і овочів, перемішуємо в соєвому соусі і прикрашаємо зеленню. Подаємо.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт ніжного грибного супу.