Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгредієнти:

1 ст. л. оливкової олії
2 курячі грудки (кожна близько 150 г), нарізані
1 цибулина
1 жовтий перець
1 кабачок
100 г чорізо
100 мл червоного вина
400 г в'ялених помідорів
400 г оливкової олії
1 ст. л. томатного пюре
1 ч. л. сушеного орегано
½ ч. л. сушених пластівців чилі
1 шматочок курячого бульйону
160 г довгозернистого рису
175 г зелених бобів
свіжа петрушка, прикрасити
морська сіль і мелений чорний перець

Приготування:

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

1. Нагріваємо олію у великій, антипригарній сковороді. Додаємо курку і приправляємо перцем. Обсмажуємо протягом 2 хвилин, регулярно помішуючи.

2. Переносимо курку на тарілку з допомогою щілинної ложки або шпателя і додаємо цибулю, перець, кабачок і чорізо до каструлі. Обсмажуємо на середньому вогні протягом 3 хвилин, регулярно помішуючи.

3. Додаємо вино, помідори, масляні боби, томатне пюре, орегано, пластівці чилі і шматочок курячого бульйону в каструлю. Приправляємо сіллю і перцем.

4. Доводимо соус до кипіння, повертаємо курку на сковороду і кип'ятимо протягом 8-10 хвилин, або поки курка не стане м'якою і приготованої.

5. Між тим, наполовину наповнюємо велику каструлю водою і доводимо до кипіння. Додаємо рис і варимо 10-12 хвилин або до готовності.

6. Поміщаємо зелені боби в маленьку каструлю з киплячою водою і варимо 5-6 хвилин або до готовності. Зливаємо боби і рис.

7. Прикрашаємо петрушкою і негайно подаємо із зеленою квасолею і рисом.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт вівсяного печива за 10 хвилин.