Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 6

Інгредієнти:

Для начинки:
70 г несолоного масла
100 г коричневого цукру
6-8 яблук
Для крему:
300 г унції борошна
200 р холодного олії
кориця
150 г цукру
100 г вівсянки

Приготування:

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 180 градусів.

2. Для наповнення ставимо каструлю або форму для випічки на середньому вогні. Додаємо масло і цукор і перемішуємо до тих пір, поки вони не розплавляться і не будуть добре скомбіновані.

3. Збільшуємо тепло і продовжуємо готувати, поки суміш не потемніє в кольорі і не почне карамелізуватися.

4. Додаємо нарізані яблука і перемішуємо, щоб покрити їх у суміші. Продовжуємо готувати протягом 6-8 хвилин або до тих пір, поки вони не пом'якшаться, а потім повертаємо тепло до середнього і продовжуємо готувати, поки шматки яблука не стануть повністю ніжними. відставляємо карамелізовані яблука в бік, щоб охолонути, поки ви робите топпінг.

5. Висипаємо борошно у велику миску. Використовуючи кінчики пальців втираємо холодне масло в борошно, поки суміш не стане схожа на сухарі. Акуратно перемішуємо інгредієнти, що залишилися.

6. Посипаємо суміш рівномірно поверх яблучної начинки. Запікаємо в духовці протягом 30-35 хвилин, або поки начинка не стане гаряче.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт примарних кексів.