Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгредієнти:

1 ст. л. оливкової олії
1 цибулю, дрібно нарізаний
1 зубчик часнику, дрібно нарізаний
1 ч. л. кмину
1 ч. л. земляного коріандру
800 г кольорової капусти, грубо нарізані
1 літр курячого або овочевого бульйону
150 мл вершків

Приготування:

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

1. Суп з кольорової капусти нагріваємо олію в глибокій, важкій каструлі на середньому вогні. Додаємо цибулю і часник і обсмажуємо протягом 2-3 хвилин або до тих пір, поки він не зменшиться.

2. Додаємо мелений кмин і коріандр і обсмажуємо ще 1-2 хвилини або до отримання аромату.

3. Додаємо нарізану цвітну капусту і курячий бульйон. Доводимо суміш до кипіння, потім зменшуємо вогонь і тушкуємо 8-12 хвилин або поки капуста не стане м'якою. Знімаємо з вогню і відкладаємо, щоб охолодити.

4. Обережно виливаємо суп-суміш в кухонний комбайн і змішати з пюре. Повертаємо приготовану суміш супу в каструлю і додаємо вершки. Приправляємо за смаком, сіллю і свіжомеленим чорним перцем.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт булочок з кленовим сиропом і волоським горіхом.