Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 6

Інгредієнти:

100 г родзинок
1 кухоль гарячого чорного чаю
1,3 літра молока
300 мл вершків
200 г рису
100 г гранульованого цукру

мелений мускатний горіх
1 ванільний стручок
вершковий крем
джем

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 160 градусів.

2. Поміщаємо родзинки в миску і наливаємо гарячий чай. Відставляємо протягом десяти хвилин, потім проціджують.

3. У великій каструлі (приблизно 30 см x 20 см) змішуємо молоко і вершки. Змішуємо рис, цукор та дрібку мускатного горіха. Додаємо ванільний стручок і насіння, потім перемішуємо в просоченому ізюмі.

4. Накриваємо посуд кришкою або листом алюмінієвої фольги, потім варимо в духовці протягом 1½ години. Знімаємо кришку або фольгу і варимо ще 20 хвилин або поки рис не стане м'яким, а верхнє - злегка золотистим і сформує шкіру.

5. Для подачі, ложкою викладаємо рисовий пудинг в сервірувальні миски і подаємо з ложками вершкового крему і варення.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт цього коктейлю піна-колада.