Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 30 шт

Інгредієнти:

2 яйця
350 г борошна
250 г сиру чеддер
250 г масла, пом'якшено
2 ч. л. насіння кмину
кухонна сіль

Приготування:

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 180 градусів.

2. Збиваємо одне з яєць у мисці. Збиваємо в борошні, сирі, вершковому маслі, одній столовій ложці насіння кмину і щіпці солі, поки суміш не стане разом, як тісто. Відкладаємо на 30 хвилин.

3. Розкачуємо тісто на поверхні борошна до 1 див. Використовуючи різак для кренделі або різак для бісквіта, вирізаємо кренделі і розміщуємо їх на деко, викладений папером для змащування.

4. Збиваємо яйце, що залишилося, в мисці і змащуємо кренделі. Посипаємо кмином і додатковим тертим сиром.

5. Випікаємо в духовці 10-15 хвилин або до золотисто-коричневого кольору. Виймаємо з духовки і відкладаємо, щоб охолонути на решітці.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт домашніх крекерів.