Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин-1 годину
Порції: 4

Інгредієнти:

75 г рису басматі
1 літр молока
1 ч. л. кардамону
50 г мигдалю
75 г родзинок
2 ст. л. лимонного цукру
кілька фісташок, нарізаних

Приготування:

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

1. Кладемо рис у велику сковороду і смажимо на повільному вогні протягом декількох хвилин.

2. Перемішуємо в молоці, кардамоне мигдалі. Доводимо до кипіння і варимо протягом 40 хвилин.

3. Перемішуємо в ізюмі і кип'ятимо протягом 15-20 хвилин, або поки рідина не зменшиться наполовину, а суміш загусне.

4. Перемішуємо в цукрі, за смаком, знімаємо з вогню й даємо охолонути.

5. Наливаємо у велику миску, накриваємо плівкою і заморожуємо в холодильнику на 1-2 години або на ніч. Вибираємо стручки кардамону.

6. Подаємо в чотирьох чашах, прикрашених подрібненими фісташками.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт тайського зеленого каррі.