Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин-1 годину
Порції: 12

Інгредієнти:

2 яйця
80 г цукрової пудри
240 мл молока
100 г вершкового масла
300 г борошна
2 ч. л. розпушувача
½ ч. л. солі
кориця
2 яблука
200 г карамельок або ірисок

Приготування:

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 190 ° .

2. Змішуємо яйця, цукор, молоко і топлене масло у великій мисці. Просіваємо борошно, розпушувач, сіль і корицю в миску. Добре перемішуємо.

3. Додаємо нарізане яблуко і злегка збиваємо.

4. Використовуючи половину суміші, заповнюємо кожну з 12 формочок з допомогою суміші і зверху посипаємо шматочками іриски. Закриваємо залишився заповнення.

5. Випікаємо протягом 30-35 хвилин. Подаємо теплим або холодним.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт вівсяного пирога з яблуками.