Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 2

Інгредієнти:

250 г свинячої вирізки
1 ч. л. кукурудзяного борошна
2 ст. л. темного соєвого соусу
низькокалорійний спрей для приготування їжі
150 г грибів, нарізані
2 червоних перцю
15 г свіжого кореня імбиру
1 зубчик часнику
4 цибулини
мелений чорний перець

Приготування:

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

1. Приправляємо свинину перцем. Змішуємо кукурудзяне борошно з двома столовими ложками холодної води до однорідної маси, потім перемішуємо в соєвому соусі.

2. Поливаємо глибоку сковорідку, з розбризкуванням для приготування їжі і розігріваємо на високій температурі. Смажимо свинину протягом 1-2 хвилин або до злегка обсмаженої, але не готового. Переносимо на тарілку.

3. Повертаємо каструлю на вогонь, трохи зменшуємо вогонь і додаємо більше олії. Смажимо гриби і перець протягом 2 хвилин. Додаємо манжету і готуємо протягом хвилини. Додаємо імбир, часник і ріпчасту цибулю і смажимо протягом декількох секунд.

4. Повертаємо свинину на сковороду наливаємо суміш соєвого соусу. Смажимо протягом 1-2 хвилин або до тих пір, поки соус не загусне. Негайно подаємо.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт ароматного яблучного пирога з корицею.