Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 1

Інгредієнти:

¼ картоплі
300 мл овочевого бульйону
¼ капусти, нарізана
25 г підсмаженого арахісу

Приготування:

Популярні новини зараз

Головне за 3 грудня: перемога "Шахтаря", фатальний поворот "голодної туси", фінал "Холостячки" і мінімалка в 6700 гривень

Григорій Решетник зрадів фіналу "Холостячки" зі Златою Огнєвіч: "Нарешті маячня закінчиться"

Фіналіст шоу "Холостячка" Олексій Тригубенко забув Ксенію Мішину заради нової маленької: "Коли вона приїхала..."

Не дарма стирчаcті соски засвітила: Ріанна отримала звання національного героя

Показати ще

1. Кладемо картоплю і бульйон в каструлю на високій температурі. Доводимо до кипіння, потім зменшуємо вогонь до кипіння протягом семи хвилин.

2. Додаємо капусту і продовжуємо кип'ятити протягом шести хвилин, поки капуста не приготується і картопля не стане м'якою.

3. Щоб подавати, виливаємо суп у тарілку і посипаємо арахісом.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт салату з лососем і соєвим соусом.