Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 1

Інгредієнти:

2 ст. л. оливкової олії
1 зубчик часнику
2 ст. л. нарізаного свіжого мудреця
100 г гарбуза
100 мл білого вина
100 мл вершків
50 мл гарячої води
150 г макаронів, приготованих у відповідності з інструкціями на упаковці
сіль і мелений чорний перець

Приготування:

Популярні новини зараз

Юрій Ткач з "Квартал 95" раптово схуд, фанати не впізнали: "Циганські фокуси"

Молода українка померла під час пологів на руках у байдужих лікарів: маля ніколи не поцілує маму

Аліна Гросу жорстко відповіла на нападки Олі Полякової: "Нехай заздрить мовчки"

Дан Балан показав Тіні Кароль, що таке справжній "Скандал"

Показати ще

1. Нагріваємо оливкову олію в сковороді на середньому вогні. Додаємо часник і шавлію і обсмажуємо 1-2 хвилини, до золотистого кольору.

2. Додаємо гарбуз з м'ясом і готуємо протягом 3-4 хвилин, до золотистого кольору.

3. Додаємо біле вино і смажимо протягом однієї хвилини.

4. Додаємо подвійний крем і воду, доводимо до кипіння, потім зменшуємо вогонь до кипіння протягом п'яти хвилин, поки гарбуз не стане м'якою.

5. Додаємо макарони, змішуємо разом і приправляємо за смаком.

6. Подаємо в теплій мисці.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт запеченої фети в духовці 15 хвилин.