Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 2

Інгредієнти:

Для начинки: 
масло
свіжий розмарин
1 ст. л. лимонного цукру
1 яблуко 
готове листкове тісто, нарізане в коло 20 см
мед
Для соусу:
30 г цукру
30 г масла

110 мл вершків
гілочка свіжої м'яти

Популярні новини зараз

Погода на 28 січня: зима в черговий раз обдурить українців

В одному з АТБ начисто забули українську мову, покупці остовпіли від почутого: "Какая разніца?"

На Львівщині спалах таємничих смертей, гірше за чуму: чому молоді та щасливі українці відправляються в могили

Жінки йтимуть на пенсію у 55: Зеленський вніс поправки до закону 4-х річної давності

Показати ще

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 220 градусів.

2. Нагріваємо олію, цукор і розмарин в каструлі до тих пір, поки цукор не розтане. Додаємо скибочки яблука, добре перемішуємо і варимо п'ять хвилин або поки яблуко не пом'якшиться.

3. Видаляємо суміш з вогню і збиваємо в пюре.

4. Викладаємо форму для випічки пергаментним папером і викладаємо листкове тісто. Зверху кладемо пюре з суміші. Поливаємо медом і поміщаємо в духовку, щоб випікати протягом 8-10 хвилин.

5. Для соусу цукор і масло розтоплюємо разом в чистій каструлі. Після того додаємо вершки. Доводимо до кипіння і варимо до тих пір, поки не загусне.

6. Щоб подавати, виливаємо соус прикрашаємо гілочкою м'яти.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт цибульного пирога.