Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 1

Інгредієнти:

Для хрусткого тофу:
250 мл рослинного масла
100 г  тофу
50 г борошна
½ ч. л. каєнського перцю
½ ч. л. куркуми
½ ч. л. земляний коріандр
½ ч. л. меленого імбиру
½ ч. л. порошок каррі
Для чілі, часнику, шпинату і грибів:
1 ст. л. рослинного масла
2 зубчики часнику, нарізані
½ манго
2 чилі
3 гриба, нарізані
2 ч. л. соєвого соусу
½ лайма, сік
½ ст. л. кунжутної олії
100 г шпинату

Приготування:

Популярні новини зараз

Дивовижний порятунок зниклої дівчинки: собаки вийшли на слід дитини, яку шукали всім містом

У Кабміні виділили мільярди на українські дороги: де залатають діри в 2020, повний список

"Які великі": донька Полякової Маша влаштувала з мамою битву бікіні в спекотній Мексиці

Тікайте із секонд-хендів! На Львівщині різко подешевшали одяг та взуття, де оновити гардероб

Показати ще

1. Для хрусткого тофу нагріваємо олію в глибокій каструлі з глибоким дном. (УВАГА: Гаряче масло дуже небезпечно. Не залишайте без нагляду).

2. Поміщаємо борошно і спеції в чашу з сіллю і чорним перцем і добре перемішуємо.

3. Поміщаємо тофу в суміш спецій і додаємо кубики тофу.

4. Обережно опускаємо тофу в гаряче масло й обсмажуємо до хрусткої скориночки і золотистого кольору. Видаляємо з допомогою щілинної ложки і зливаємо на кухонну папір.

5. Для грибів нагріваємо олію в сковороді на середньому вогні. Додаємо часник, манго, половину чилі і нарізані гриби. Добре перемішуємо і смажимо протягом однієї хвилини.

6. Додаємо соєвий соус, сік лайма і кунжутне масло і готуємо ще хвилину. Додаємо шпинат, добре перемішуємо і заправляємо сіллю і чорним перцем.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт морквяного супу з коріандром.