Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 1
Підпишіться на Знай у Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяІнгредієнти:
500 г замороженого гороху
½ картоплі
200 мл овочевого бульйону
150 г сиру Стильтон
чорний перець
1 ст. л. цибулі
оливкова олія
Приготування:
Настя Каменських зізналася в проблемах із зайвою вагою і показала фото: "Багато років соромилася"
Із Франківська може зникнути легендарний ринок, селяни лютують: "Де продати сало і молоко?"
Блаженніший Святослав втратив маму після тривалої хвороби: інформація про прощання
Андрій Данилко не стримався й розцілував Олю Полякову нижче пояса: "Там дитинка"
1. Поміщаємо горох, картопля і бульйон в маленьку каструлю на середньому вогні і доводимо до кипіння. Зменшуємо вогонь і тушкуємо протягом 6-8 хвилин, або поки картопля не стане м'яким.
2. Додаємо сир і перемішуємо до розплавлення, потім приправляємо чорним перцем.
3. Збиваємо блендером до тих пір, поки він не стане гладким, потім виливаємо в миску і прикрашаємо подрібненими цибулею і оливковою олією.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт гострих спагетті з мідіями.