Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 1

Інгредієнти:

250 г шпинату
½ червоних чилі
1 дрібний шалот
3 ст. л. оливкової олії
½ лимона, тільки сік
4 скибочки бекону, нарізаний
1 ст. л. кунжуту

Приготування:

Популярні новини зараз

Не власник, а водій: копи розповіли водіям про нові правила на українських дорогах, готуйте документи

"ПриватБанк" закриває доступ до карток, клієнти обурюються: "Позбавили сім'ю коштів для проживання"

Пугачова несподівано зізналася про проблеми з Орбакайте - Примадонна без сил: "Коли помру..."

Президенту прострелили голову в день перемоги на виборах

Показати ще

1. Поміщаємо шпинат, чилі, цибулю-шалот, оливкову олію та лимонний сік у велику миску і добре перемішуємо, щоб покрити все листя шпинату.

2. Нагріваємо сковороду до готовності додаємо подрібнений бекон. Готуємо 2-3 хвилини до хрусткої скориночки і золотисто-коричневого кольору. Видаляємо бекон з каструлі і зливаємо на кухонну папір.

3. Щоб подавати, додаємо гарячий бекон і насіння кунжуту в миску салату з шпинату і добре перемішуємо. Поміщаємо салат на чисту тарілку.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт смачної пасти з гарбузовим соусом.