Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 1

Інгредієнт:

200 г макаронів лінгвіні приготовані у відповідності з інструкціями пакету
2 ст. л. оливкової олії
1 зубчик часнику, нарізаний
3 цибулини, подрібнених
Для песто:
1 жменя свіжого листя м'яти, дуже дрібно нарізані
кілька свіжих листя базиліка, дуже дрібно нарізані
1 зубчик часнику, нарізану
50 мл оливкової олії
сіль і мелений чорний перець

Приготування:

Популярні новини зараз

Короткі шортики на жінці-арбітрі змусили іранський канал переривати трансляцію понад 100 разів

Джо Байден виступив з терміновою заявою через Росію: діалог з Путіним можливий

"Холостяк" розпрощається з улюбленицею глядачів Юлею Зайкою: "Перестала боротися"

Українки з Дубая після прильоту до Києва заговорили про жахи в'язниці: "Ми молилися щодня"

Показати ще

1. Нагріваємо оливкову олію в сковороді на середньому вогні. Додаємо часник і зелену цибулю і смажимо протягом трьох хвилин.

2. Додаємо приготовані макарони і добре перемішуємо, щоб прогрітися.

3. Для песто поміщаємо м'яту, базилік, часник і масло в миску і добре перемішуємо. Приправляємо за смаком сіллю і меленим чорним перцем.

4. Щоб подавати, поміщаємо макарони на тарілку і поливаємо песто.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт яблучного тарта з медовим кремом.