Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 1

Інгредієнт:

200 г макаронів лінгвіні приготовані у відповідності з інструкціями пакету
2 ст. л. оливкової олії
1 зубчик часнику, нарізаний
3 цибулини, подрібнених
Для песто:
1 жменя свіжого листя м'яти, дуже дрібно нарізані
кілька свіжих листя базиліка, дуже дрібно нарізані
1 зубчик часнику, нарізану
50 мл оливкової олії
сіль і мелений чорний перець

Приготування:

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

1. Нагріваємо оливкову олію в сковороді на середньому вогні. Додаємо часник і зелену цибулю і смажимо протягом трьох хвилин.

2. Додаємо приготовані макарони і добре перемішуємо, щоб прогрітися.

3. Для песто поміщаємо м'яту, базилік, часник і масло в миску і добре перемішуємо. Приправляємо за смаком сіллю і меленим чорним перцем.

4. Щоб подавати, поміщаємо макарони на тарілку і поливаємо песто.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт яблучного тарта з медовим кремом.