Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порції: 2

Інгредієнти:

2 томата з яловичини, з шкіркою
сіль і мелений чорний перець
200 г панірувальних сухарів
200 г мигдалю
1 ст. л. нарізаної свіжої петрушки
1 ч. л. подрібненого часнику
125 г масла
Для подачі:
змішані листя салату і трави
винегретная заправка

Приготування:

Популярні новини зараз

Нові декорації "Вечірнього Кварталу" змусили Юрія Ткача кричати

Українки з Дубая після прильоту до Києва заговорили про жахи в'язниці: "Ми молилися щодня"

Померла радянська акторка Серафима Холіна - страждала останній рік від альцгеймера

Лікар показав українцям, як заражається більшість людей: "Антитіла не назавжди"

Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 180 градусів.

2. Вирізаємо верхню частину томата з яловичини і витягуємо насіння і м'якоть чайною ложкою. Поміщаємо помідори на лист для випічки, добре приправляємо сіллю і свіжомеленим чорним перцем, змащуємо оливковою олією і переносимо в духовку, щоб нагріти протягом п'яти хвилин.

3. Між тим, об'єднуємо панірувальні сухарі, пластівці мигдалю, петрушку, часник і розтоплене масло в мисці.

4. Видаляємо помідори з духовки і наповнюємо їх однаковою кількістю начинки. Поливаємо олією і повертаємо в духовку, готуємо ще п'ять хвилин, або поки начинка не нагріється.

5. Подаємо кожен фарширований помідор на тарілці з салатом з винегретной заправкою за вашим вибором.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт гострих спагетті з мідіями.