Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 10-12 штук

Інгредієнти:

70 г масла
80 г свіжого цукру мусковадо
2 ст. л. чорної патоки або меляси
8 кардамоновых стручків
250 г борошна
½ ч. л. соди
1 ч. л. меленого імбиру
1 яйце
2 ст. л. молока
1 ст. л. цукрової пудри
1 лимон, тільки сік

Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Злегка змащуємо деко.
2. Змішуємо масло і цукор разом в мисці електричним міксером до легкої і пухкої консистенції. Збиваємо в чорної патоки або мелясі.
3. Розбиваємо стручки кардамону. Додаємо їх в суміш з борошном, содою, корицею, імбиром і яєчним жовтком.
4. Збиваємо в парі столових ложок молока, а потім з'єднуємо всі разом, щоб сформувати тісто.
5. Розкачуємо тісто на посипану борошном поверхню до товщини монети. Нарізаємо потрібні фігури.

Популярні новини зараз

Ведучий "Холостяка" Григорій Решетник розповів про інтим між учасниками проекту: "Сподіваюся був"

Суддя "Майстер шеф" Ектор Хіменес-Браво похвалився шикарним маєтком під Києвом

Пономарьов показав, яку дивну штуку носить замість маски: український Дарт Вейдер

Мама Дана Балана навчила сина, як завоювати серце Тіни Кароль: "Борись до кінця"

Показати ще

6. Кладемо печиво на масляний деко і випікаємо протягом 12-14 хвилин.
7. Змішуємо цукрову глазур і лимонний сік в мисці до однорідності. Поливаємо печиво за вашим вибором.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт пасти лінгвіні з соусом песто.