Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 10-12 штук

Інгредієнти:

70 г масла
80 г свіжого цукру мусковадо
2 ст. л. чорної патоки або меляси
8 кардамоновых стручків
250 г борошна
½ ч. л. соди
1 ч. л. меленого імбиру
1 яйце
2 ст. л. молока
1 ст. л. цукрової пудри
1 лимон, тільки сік

Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Злегка змащуємо деко.
2. Змішуємо масло і цукор разом в мисці електричним міксером до легкої і пухкої консистенції. Збиваємо в чорної патоки або мелясі.
3. Розбиваємо стручки кардамону. Додаємо їх в суміш з борошном, содою, корицею, імбиром і яєчним жовтком.
4. Збиваємо в парі столових ложок молока, а потім з'єднуємо всі разом, щоб сформувати тісто.
5. Розкачуємо тісто на посипану борошном поверхню до товщини монети. Нарізаємо потрібні фігури.

Популярні новини зараз

Чому крутить ноги: причини, симптоми і як з цим боротися

200 мільйонів євро за будинок короля Леопольда II: Ахметов купив один з найдорожчих особняків на планеті

На Львівщині спалах таємничих смертей, гірше за чуму: чому молоді та щасливі українці відправляються в могили

На українців чекають нові платіжки за світло: що змінили і кого торкнуться нововведення

Показати ще

6. Кладемо печиво на масляний деко і випікаємо протягом 12-14 хвилин.
7. Змішуємо цукрову глазур і лимонний сік в мисці до однорідності. Поливаємо печиво за вашим вибором.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт пасти лінгвіні з соусом песто.