Це ідеальний рецепт для тих, хто сидить на дієті, дотримується посту або ж не вживає м'яса. До речі, такий супчик буде смакувати і м'ясоїдам.

Суп із брокколі вийде наваристим і дуже апетитним, а все тому, що дієтичний смак розбавили грибами. Якщо у вас немає лісових, то підійдуть і печериці. Вашим рідним неодмінно сподобається ця страва. Повідомляє Clutch.

Найголовніше рецепт досить простий і з ним зможе впоратися будь-яка господиня.

Популярні новини зараз

"Фігурка сексі": Каменських в бікіні влаштувала вологу фотосесію для Потапа

Українці отримають субсидії за новою схемою: хто залишиться за бортом, а кому - готувати документи, відео

Скільки українців отримують пенсію понад 10 тисяч гривень: у ПФУ розкрили дані

Українським водіям затиснуть лещата: завалять податками, мало не здасться

Показати ще

Склад:

• Брокколі – 500 г

• Гриби – 200 г

• Лук – 1 шт.

• Пучок базиліка – 1 шт.

• Вершки — 100 мл

• Рослинна олія — 2 ст. ложки

• Чорний мелений перець   за смаком

• Сіль — за смаком

• Вода — 2 л

Спосіб приготування:

1. Підготуйте овочі та гриби: всі помийте і почістіть.

2. Печериці дрібно поріжте. Кілька грибочків залиште ціленькими для прикраси.

3. Цибулю дрібно покришіть. Подрібнюємо зелень.

4. Перед тим як приготувати брокколі, кип'ятимо воду і солимо. Потім закиньте в неї капусту і варіть до готовності, приблизно 5-7 хвилин. Частину бульйону злийте в окремий посуд.

5. Також злегка обсмажте на олії цибулю 5-7 хвилин. Додайте гриби і обсмажте, поки не випарується рідина, 10 хвилин.

6. З'єднайте брокколі, цибулю, гриби, базилік і пюрируйте блендером до однорідної маси.

7. Посоліть, поперчіть, при необхідності розведіть бульйоном до бажаної консистенції.

8. Знову поставте суп з брокколі на вогонь і доведіть до кипіння.

9. Заправте суп вершками і подавайте теплим. Можна додати в суп сухарики і тертий сир.

Нагадаємо, рецепт найніжнішого сирного крем-супу з горохом.

Як повідомляв портал "Знай.uа", цей традиційний рецепт супу з капусти не залишить вас байдужими.

Також "Знай.uа" писав, рецепт легкого салату з королівськими креветками.