Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 1

Інгредієнти:

30 г масла

1 цибулина
½ цибулини фенхелю
150 мл овочевого бульйону
4 ст. л. вершків
жменька кропу
100 г консервованих молюсків

Популярні новини зараз

Людству залишилося 100 секунд: стрілки годинника Судного дня завмерли на катастрофічній позначці

Каменських показала, як вони з Потапом схудли і помолодшали після весілля: "Надихаєте"

На українців чекають нові платіжки за світло: що змінили і кого торкнуться нововведення

Китайські війська увійшли на територію Росії: піхота і важка техніка йдуть без зупинки

Показати ще

Приготування:

1. Розтоплюємо масло в каструлі.

2. Готуємо цибулю до м'якості. Додаємо фенхель і готуємо протягом двох хвилин.

3. Додаємо овочевий бульйон і доводимо до кипіння. Варимо на повільному вогні 6-8 хвилин або до готовності фенхелю.

4. Перемішуємо в вершках і варимо до тих пір, поки соус не загусне. Приправляємо.

5. Поміщаємо молюски в основу чаші і виливаємо суп для подачі.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт кексів з висівками і беконом.