Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 12 хвилин
Порції: 12 шт

Інгредієнти:

400 г борошна
200 г масла
1 яйце
2 ст. л. святкових спецій 
100 г золотого цукру
2 ст. л. меду
½ ч. л. крем тартару
танучий темний шоколад

Приготування:

Популярні новини зараз

"Не виходило приземлитися": літак Wizz Air потрапив у небезпечну ситуацію над Києвом

У Кабміні виділили мільярди на українські дороги: де залатають діри в 2020, повний список

Відмовилася від корекції брів і прославилась на весь світ: як виглядає сучасна амазонка, фото

Допомога на дитину та декрет: молодих матусь терміново попередили про зміни у виплатах

Показати ще

1. Втираємо масло в борошно у велику миску, поки у вас не буде крихт. Перемішуємо з яйцем, додаємо святкову спецію, золотий цукор, мед і вершки з тартара. Гарненько розмішуємо. Потім загортаємо у плівку і охолоджуємо на 20-30 хвилин.

2. Нагріваємо духовку до 180 градусів. Розкачуємо тісто, нарізаємо святкові форми і випікаємо протягом 10-12 хвилин на викладених піддонах для випічки. Занурюємо в розплавлений темний шоколад, і подаємо.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт брускети з сиром халумі.