Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 4

Інгредієнти:

125 г цукру
50 г підсмаженого мигдалю
лимонний сік

Приготування:

Популярні новини зараз

Розалі Номбре з "Холостяк 11" опинилася на дивані "ганьби": "Мій дебют"

Аліна Гросу кардинально змінила зовнішність: "Ніби 10-річна дитина"

Пугачова несподівано зізналася про проблеми з Орбакайте - Примадонна без сил: "Коли помру..."

Кароль "зганьбилася" на "Голос країни" і викликала гнів фанатів: "Тіна - розчарування дня"

Показати ще

1. Розтоплюємо цукор в сковороді, поки він не стане золотим або не досягне 300 градусів на термометрі з цукром - подбайте про те, щоб цукор був дуже гарячим.

2. Додаємо мигдаль і лимонний сік, добре розмішуємо, а потім ложкою викладаємо на лист для випічки на силіконовій основі.

3. Залишаємо охолонути, а потім нарізаємо гострим ножем.

4. Подаємо в маленькій мисці.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт кесова з висівками і беконом.