Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 4

Інгредієнти:

125 г цукру
50 г підсмаженого мигдалю
лимонний сік

Приготування:

Популярні новини зараз

У 2020 році пенсії збільшать втричі: кому пощастить відхопити ласий шматок

"Холостяк" Іраклі Макацарія відверто розповів про супутницю життя: "Вона... Моя!"

Хрещення Господнє 2020: чого в жодному разі не можна робити в свято

Київ у вогні: потужне полум'я охопило два будинки зі сплячими людьми, вижили не всі

Показати ще

1. Розтоплюємо цукор в сковороді, поки він не стане золотим або не досягне 300 градусів на термометрі з цукром - подбайте про те, щоб цукор був дуже гарячим.

2. Додаємо мигдаль і лимонний сік, добре розмішуємо, а потім ложкою викладаємо на лист для випічки на силіконовій основі.

3. Залишаємо охолонути, а потім нарізаємо гострим ножем.

4. Подаємо в маленькій мисці.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт кесова з висівками і беконом.