Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин-1 годину
Порції: 6-8

Інгредієнти:

Для тіста:
300 р простий борошна
150 г холодного масла
Для начинки:
100 г масла
100 г цукру
100 г мигдалю
25 г простого борошна
2 яйця 
6 ст. л. журавлини (або якісний журавлинний соус без оцту)
40 г мигдалю
Для глазурі:
80 г цукрової пудри

Приготування:

Популярні новини зараз

Головне за ніч: Тимошенко проти Гончарука, "отрута" на столах українців, ультиматум Зеленському та зізнання постраждалого в аварії літака

Пальчевський поглянув на гривню, продаж землі і зробив сумні висновки: "Час одягати каску"

Лорак заспівала про кохання з відомим українцем, несподіваний поворот: "Я йду"

Зірка серіалу "Свати" переживає важку втрату: "Серце не витримало..."

Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 180 градусів.

2. Для печива змішуємо борошно і сіль у мисці. Втираємо масло, поки суміш не буде схожа на дрібні сухарики. Додаємо 1-2 столові ложки холодної води або достатньо, щоб зібрати тісто в м'яке, податливе тісто. Загорнути в плівку і охолоджуємо протягом 30 хвилин.

3. Розкачуємо тісто на злегка посипану борошном поверхню до тих пір, поки вона не стане досить великий, щоб вирівняти олово 23 мм. Він повинен бути товщиною в кілька міліметрів. Обережно переміщуємо тісто в олово і натискаємо, використовуючи запасний шматок тіста, в кожен кут олова. Не обрізаємо. Випікаємо 12 хвилин. 

4. Між тим, для начинки, обережно розтоплюємо масло і цукор разом в каструлі. Змішати мелений мигдаль, борошно і яйця.

5. Додаємо в тісто журавлинний компот. Наверх мигдальний крем. Випікаємо 25-35 хвилин або до золотисто-коричневого кольору. Відкладаємо для охолодження протягом як мінімум 10 хвилин.

6. Для глазурі змішати цукрову глазур з достатньою теплою водою, щоб створити пасту. Поливаємо глазур поверх пирога і подаємо.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт шніцеля під соусом.