Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин-1 годину
Порції: 6-8

Інгредієнти:

Для тіста:
300 р простий борошна
150 г холодного масла
Для начинки:
100 г масла
100 г цукру
100 г мигдалю
25 г простого борошна
2 яйця
6 ст. л. журавлини (або якісний журавлинний соус без оцту)
40 г мигдалю
Для глазурі:
80 г цукрової пудри

Приготування:

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 180 градусів.

2. Для печива змішуємо борошно і сіль у мисці. Втираємо масло, поки суміш не буде схожа на дрібні сухарики. Додаємо 1-2 столові ложки холодної води або достатньо, щоб зібрати тісто в м'яке, податливе тісто. Загорнути в плівку і охолоджуємо протягом 30 хвилин.

3. Розкачуємо тісто на злегка посипану борошном поверхню до тих пір, поки вона не стане досить великий, щоб вирівняти олово 23 мм. Він повинен бути товщиною в кілька міліметрів. Обережно переміщуємо тісто в олово і натискаємо, використовуючи запасний шматок тіста, в кожен кут олова. Не обрізаємо. Випікаємо 12 хвилин.

4. Між тим, для начинки, обережно розтоплюємо масло і цукор разом в каструлі. Змішати мелений мигдаль, борошно і яйця.

5. Додаємо в тісто журавлинний компот. Наверх мигдальний крем. Випікаємо 25-35 хвилин або до золотисто-коричневого кольору. Відкладаємо для охолодження протягом як мінімум 10 хвилин.

6. Для глазурі змішати цукрову глазур з достатньою теплою водою, щоб створити пасту. Поливаємо глазур поверх пирога і подаємо.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт шніцеля під соусом.