Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 1

Інгредієнти:

1 ст. л. оливкової олії
¼ цибулини
1 зубчик часнику, нарізаний
200 г різотто
50 мл білого вина
300 мл гарячого курячого бульйону
50 г замороженого гороху
1 невелика свіжа м'ята, нарізана
2 ст. л. подвійних вершків
25 г масла
сіль і мелений чорний перець
50 г філе лосося

Приготування:

Популярні новини зараз

Українцям перерахували платіжки за опалення: кому і на скільки зменшили тариф, онлайн-карта

"Чорна п'ятниця, новий завоз": українка поплатилася за продаж цноти, чому їй не повірили

Українці поставили ультиматум Зеленському, відступати нікуди: відео

Аллегрова пустилася в танок на стільці, наївшись грибів: весілля запам'ятають надовго

Показати ще

1. Нагріваємо олію у великій каструлі. Додаємо цибулю і часник і обережно обсмажуємо протягом трьох хвилин або до тих пір, поки інгредієнти не пом'якшаться.

2. Додаємо рис в каструлю і добре перемішуємо протягом 2-3 хвилин, або поки зерно стане напівпрозорим.

3. Додаємо вино в каструлю і вмикаємо вогонь. Готуємо 1-2 хвилини, або поки вино не буде поглинена.

4. Поступово додаємо гарячий курячий бульйон в каструлю, підсмажений за один раз і постійно перемішуємо. Готуємо, поки весь бульйон не буде поглинений, а рис готовий.

5. Додаємо горох, свіжу м'яту, подвійні вершки і масло. Приправляємо сіллю і свіжомеленим чорним перцем і добре перемішуємо. Накриваємо кришкою і залишаємо варити 2-3 хвилини.

6. Щоб подавати, ложкою викладаємо рис в миску і поміщаємо лосось зверху.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт яєчні в мікрохвильовці 5 хвилин.