Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: не потрібно
Порції: 2

Інгредієнти:

Для заправки:
50 г цукру
50 мл рибного соусу
50 мл соку лайма
1-2 маленьких чилі
2 зубчики часнику
2 ч. л. дрібно натертого свіжого імбиру
Для салату:
125 г готової рисової локшини, пом'якшеної шляхом поміщення їх у миску з киплячою водою протягом п'яти хвилин
300 г приготованого крабового м'яса (якщо можливо коричневе і біле м'ясо)
300 г огірка
150 г редиски
75 г несолоних арахисов
2 ст. л. нарізаного свіжого коріандру

Приготування:

Популярні новини зараз

Юрій Нікітін розповів, як балує дружину Ольгу Горбачову: "Це дорожче за всі прикраси"

Жителі селища виявили тисячі мертвих тіл на березі річки

Настя Каменських зізналася в проблемах із зайвою вагою і показала фото: "Багато років соромилася"

Оля Полякова поділилася ідеальним блюдом для тих, що худнуть: ПП-млинці зі шпинатом під соусом бешамель

Показати ще

1. Поміщаємо всі інгредієнти для заправки в миску і добре перемішуємо.

2. Поміщаємо злиту локшину у велику чисту миску і додаємо соус. Потім додаємо коричневе крабове м'ясо (якщо використовуєте), огірок і редис і знову перемішуємо.

3. Щоб подавати, поміщаємо на сервірувальну тарілку або миску і посипаємо білим крабовим м'ясом, підсмаженими арахисами і коріандром.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт пряного медового печива.