Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 1

Інгредієнти:

150 г простого борошна
1 лимон
1 апельсин
50 г цукру
50 г свіжої журавлини
2 яйця

Приготування:

Популярні новини зараз

Олександр Пономарьов з відром і щіткою потрапив у "рабство": "Валя змусила"

Тіна Кароль в балаклаві заінтригувала секретом, який турбує багатьох: "Неприємно дивитися"

Нова пошта повідомила про зміни в оплаті посилок: списуватимуть автоматично

Лікар показав українцям, як заражається більшість людей: "Антитіла не назавжди"

Показати ще

1. Розігріваємо лист для випічки в духовці при температурі 200 ° .

2. Покласти всі інгредієнти в миску кухонного комбайна і смешваем до тих пір, поки інгредієнти не об'єднуються і не утворюють тісто.

3. Кладемо тісто на борошняну поверхню і формуємо тісто з мутними руками в довгу форму чіабатти.

4. Поміщаємо чіабатту на гарячий лист для випічки і випікаємо протягом 15 хвилин, або до тих пір, поки вони не будуть просочені золотисто-коричневим кольором. Виймаємо з духовки і даємо охолонути протягом двох хвилин.

5. Вирізаємо по діагоналі тонкі скибочки, щоб зробити біскотті.

6. Щоб подавати, поміщаємо біскотті в чисту миску.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт часникового тосту зі смаженим перцем і салатом.