Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 1

Інгредієнти:

150 г простого борошна
1 лимон
1 апельсин
50 г цукру
50 г свіжої журавлини
2 яйця 

Приготування:

Популярні новини зараз

Українським водіям затиснуть лещата: завалять податками, мало не здасться

У київському метро в годину пік різко зупинилися поїзди, - крики, штовханина і скажений поспіх: що відбувається

На світ насувається "найбільша за п'ятдесят років" небезпека, відчує кожен

Повернення секс-символу та зірки 4 сезону: хто на "Голос країни 10" розчулив Кароль та Каменських

Показати ще

1. Розігріваємо лист для випічки в духовці при температурі 200 ° .

2. Покласти всі інгредієнти в миску кухонного комбайна і смешваем до тих пір, поки інгредієнти не об'єднуються і не утворюють тісто.

3. Кладемо тісто на борошняну поверхню і формуємо тісто з мутними руками в довгу форму чіабатти.

4. Поміщаємо чіабатту на гарячий лист для випічки і випікаємо протягом 15 хвилин, або до тих пір, поки вони не будуть просочені золотисто-коричневим кольором. Виймаємо з духовки і даємо охолонути протягом двох хвилин.

5. Вирізаємо по діагоналі тонкі скибочки, щоб зробити біскотті.

6. Щоб подавати, поміщаємо біскотті в чисту миску.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт часникового тосту зі смаженим перцем і салатом.