Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: не потрібно
Порції: 1

Інгредієнти:

Для полуничного киселя:
50 г полуниці
2 ст. л. цукрової пудри
2 яйця
100 мл даойных збитих вершків 
50 г шоколаду

Приготування:

1. Для полуничного киселя поміщаємо полуницю в міні-кухонний комбайн з цукровою глазур'ю і збиваємо до однорідності. Пропускаємо суміш через сито в миску.

2. Поміщаємо яєчні білки в чисту миску і збиваємо до тих пір, поки не з'являться жорсткі піки при видаленні віночка.

3. Додаємо вершки, коньяк і половину полуничної суміші яєчні білки і акуратно змішуємо.

4. Щоб подавати, виливаємо кисіль в десертний склянку і поливаємо шоколадом.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт грибів портобелло з сиром.