Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 4

Інгредієнти:

4 курячі грудки
1 ст. л. медового меду
рослинна олія
сіль і чорний перець
Для соусу:
75 мл сухого білого вина
150 мл курячого бульйону
2 гілочки естрагону
150 мл подвійних вершків
2 ст. л. нарізаного естрагону

Приготування:

Популярні новини зараз

Разумков показав красуню-дружину, з якою живе вже 17 років: "Я тебе дуже кохаю, спасибі за малюків"

Розалі Номбре з "Холостяк 11" опинилася на дивані "ганьби": "Мій дебют"

Ніна Матвієнко приголомшила спогадами про дитинство і батьків: "Ненавиділа, говорила з могилами"

"ПриватБанк" закриває доступ до карток, клієнти обурюються: "Позбавили сім'ю коштів для проживання"

Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.

2. У сковороді обсмажуємо курячі грудки в невеликій кількості олії. приправляємо з обох сторін, і виливаємо мед.

3. Смажимо до готовності близько 20 хвилин. Видаляємо курку зі сковороди і відставляємо, поки робимо соус.

4. Наливаємо зайвий жир, додаємо вино і доводимо до кипіння, зскрібаючи, щоб переконатися, що ви включили якісь соки з курки.

5. Додаємо бульйон і гілочки естрагону, доводимо до кипіння і зменшуємо на третину.

6. Перемішуємо в вершках, доводимо до кипіння і даємо трохи зменшитися, перш ніж видалити гілочку естрагону і додати свіжу розколоту траву.

7. Додаємо приправу і подаємо.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт супу з молюсків.