Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 2-3

Інгредієнти:

1 ст. л. оливкової олії
½ шалот
1 зубчик часнику, дрібно нарізаний
125 г помідорів
біле вино
гірчиця, свіжий лук, петрушка, базилік
½ лимона, тільки сік
250 г свіжих спагетті, приготованих
1 лимон

Приготування:

1. Нагріваємо оливкову олію на великій сковороді, додаємо цибулю-шалот і злегка обсмажуємо протягом двох хвилин. Додаємо часник і готуємо протягом однієї хвилини. Додаємо помідори і вино і варимо чотири хвилини, або поки не зм'якне. Перемішуємо в травах, лимонному соку і приготованих спагетті.

2. Добре перемішуємо і викладаємо макарони в сервірувальну тарілку.

3. Щоб подавати, прикрашаємо лимонними кільцями.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт горохового супу з шинкою.